Maak klantcontact persoonlijk met videobellen

Maak het contact met klanten persoonlijk, dankzij premium videogesprekken. De beeldbeltechnologie van 24sessions is gemaakt voor klantcontact. Met beveiliging van het hoogste niveau, ingebouwde boekingsformulieren en automatische feedback & analytics houd jij je klantcontact eenvoudig en toch persoonlijk.

Maak klantcontact persoonlijk met videobellen

Over 24sessions

Contact centers spelen een cruciale rol in het creëren van een unieke klantervaring. Klanten zijn op zoek naar relevant en gepersonaliseerd contact. Hoe lever je snelle en toch persoonlijke service?

Begin met videobellen. Met 24sessions breng je klantcontact verder dan het reactief beantwoorden van vragen. Stel je agents in staat om het persoonlijke contact te bieden dat klanten verwachten – voeg videogesprekken toe aan je omnichannel strategie.

Soms willen jouw klanten gewoon iemand persoonlijk spreken. Bij 24sessions geloven we dat persoonlijk niet hoeft te betekenen dat je fysiek aanwezig bent op dezelfde locatie. Daarom creëren we videogesprekken van de hoogste kwaliteit om contact met klanten eenvoudig te maken. Onze technologie is speciaal ontwikkeld voor klantcontact.

Cloud

Waarom kiezen voor 24sessions?

De voordelen op een rijtje

√
Gemaakt voor klantcontact Videobellen met een klant is niet hetzelfde als een interne videocall. Daarom is 24sessions speciaal ontwikkeld voor klantinteractie. Onze videogesprekken bieden de beste ervaring zowel voor jouw agents als de klant: ze starten het videogesprek met 1 klik op een link.
√
Snellere service, tevreden agents, hogere omzet Dankzij het persoonlijke contact en de optie om te schermdelen, leggen agents ingewikkelde zaken makkelijker uit tijdens een videogesprek. Zo presteren ze beter en vergroot jij kansen voor upsell en cross-selling.
√
Eén link, geen downloads. Op elk device Maak het je klant mogelijk om ook vanaf een mobiel of tablet een beeldgesprek met jou te starten. Met 24sessions bied je moeiteloos mobiel beeldbellen aan, via één klik op een link. Klanten hoeven niets te downloaden of te installeren
√
Veilig met hoofdletter V Je hoeft je geen zorgen te maken om de veiligheid van je video calls. 24sessions is AVG-proof en compliant met ISO 27001 en PCI. We hanteren de hoogste standaarden als het gaat om beveiligd beeldbellen. Zo kun jij complexe en persoonlijke informatie veilig met klanten bespreken via video.
√
Integreer video in je omnichannel mix 24sessions past naadloos binnen jouw omnichannel strategie. Agents wisselen eenvoudig van een chatgesprek naar een video call. De klant kan ook een videogesprek starten met 1 klik op de knop, zonder een afspraak te maken. De eerst beschikbare agent pakt de video call dan op.
√
Start snel dankzij onze API en Genesys-integratie Integreer videobellen eenvoudig in je CRM-systeem via onze integratie met Genesys of de 24sessions-API. Zo voeg je onze features snel toe aan je eigen applicaties, zoals boekingsformulieren, agenda-integratie en reviews.
Eveline
Eveline helpt je graag verder
Vragen? Bel +31 882 680 780
X