20
apr

Employee Experience Event

De employee experience: van cruciaal belang voor uw klanten | 20 april

We nodigen u graag uit om deel te nemen aan het komende fysieke evenement van Genesys waarin we bespreken waarom de werknemerservaring van essentieel belang is voor uw klanten. Wij verwelkomen u graag op 18 april 2023 in Living Tomorrow, Vilvoorde, België of 20 april bij Fort Altena, in Werkendam, Nederland.

Tijdens dit evenement deelt Genesys een boeiend programma over personeelsbetrokkenheid en prestatiebeheer, met een keynote speech gevolgd door geweldige presentaties en demo’s over dit uiterst relevante onderwerp. Werknemersbetrokkenheid is een cruciale factor voor het bevorderen van prestaties en moreel op de werkvloer. Betrokken werknemers zijn gemotiveerder, productiever en meer toegewijd aan hun werk, wat uiteindelijk leidt tot betere zakelijke resultaten.

Werkgevers kunnen de betrokkenheid van werknemers vergroten door duidelijke communicatie, betekenisvol werk, erkenning en kansen voor groei en ontwikkeling te bieden. Onderzoek toont aan dat sterk betrokken werknemers eerder geneigd zijn om bij een organisatie te blijven, waardoor de kosten van verloop worden verminderd en het retentiepercentage wordt verbeterd. Door werknemersbetrokkenheid tot prioriteit te maken, kunnen organisaties een positievere en productievere werkomgeving creëren, wat uiteindelijk leidt tot verhoogde winstgevendheid en succes.

Tijdens het evenement zijn ontbijt en lunch inbegrepen. We kijken ernaar uit om u te ontmoeten!

Aanmelden