Dé klantcontactoplossing voor social media en messaging

De manier waarop organisaties communiceren met hun klanten verandert sterk.

Waar jaren geleden fysieke bezoeken en telefoongesprekken de enige mogelijkheden waren, kunnen klanten nu online op talloze manieren bedrijven benaderen. Parley is vanaf 2009 actief op het gebied van nieuwe kanalen en zag in die periode een verschuiving plaatsvinden van de traditionele klantcontactkanalen als telefonie en e-mail naar kanalen als Twitter, Facebook en WhatsApp.

Door de gebruiksvriendelijkheid en het bereik is de adoptie van deze ‘messaging-kanalen’ erg hoog. De consumenten hebben de voorkeur om via messaging kort en bondig een vraag te stellen, en verwachten snel een antwoord te ontvangen.

Parley heeft de sterke focus op de conversatie met de klant en is daarmee dé klantcontactoplossing voor social media, chat en messaging.

Dé klantcontactoplossing voor social media en messaging

Over Parley

Sociale media als Facebook, LinkedIn en Twitter zijn niet meer weg te denken uit de samenleving en daardoor relevant voor jouw organisatie.

Ook jouw klanten bevinden zich op deze platformen. Het is daarom van belang om naar de online gesprekken te ‘luisteren’. Verschillende (internationale) onderzoeken wijzen uit dat bijna de helft van de consumenten social media gebruikt voor het stellen van vragen, om op te klagen of het geven van complimenten.

Relevante berichtgeving

De uitdaging ligt bij het vinden van relevante berichtgeving voor jouw organisatie zodat je de dialoog aan kunt gaan met jouw klanten.

We leveren hiervoor de krachtige oplossingen van Parley voor offline en online media monitoring en realtime webcare.

 

De samenwerking en integratie met Genesys Cloud 

Sinds 2016 werken we nauw samen met Parley om klanten te ontzorgen op het klantcontact center. Deze samenwerking intensiveert de komende tijd vanwege de integratie die Parley  biedt in Genesys Cloud. Zo kunnen wij jou nog beter van dienst zijn.

De samenwerking gaat overigens verder dan alleen het leveren van de oplossing van Parley en de integratie in Genesys Cloud. De expertise die zij opdeed bij trajecten waarin de integratie van nieuwe voorkeurskanalen in contact centers een belangrijke rol speelt, is complementair aan onze ruime ervaring op het gebied van klantcontact uitdagingen.

Met deze samenwerking:

  • Maken we het via geïntegreerde oplossingen mogelijk nieuwe kanalen volledig te integreren in je contact center
  • Zien we een verdere verbetering in online monitoring en realtime webcare om online doelstellingen te meten en te behalen
  • Is het mogelijk om de klant echt centraal te stellen.

Wij streven ernaar met ons portfolio de gehele klantreis voor onze klanten met behulp van technologie te ondersteunen. Deze samenwerking met Parley is daar onderdeel van.

Ik wil meer informatie over Parley
Cloud

Waarom kiezen voor Parley?

De voordelen op een rijtje

√
Parley is eenvoudig aanpasbaar, voor alle soorten gebruikers en heeft een flexibele dienstverlening
√
Fris, gebruiksvriendelijk en overzichtelijk
√
Doordat je weet waar je klanten zich bevinden en wat ze over jouw organisatie schrijven, kun je snel reageren. Dit verhoogt de klanttevredenheid
√
Het biedt je een totaaloverzicht van alle social media
√
Door een koppeling met je CRM-systeem vorm je eenvoudig een 360 graden klantbeeld over jouw klant
√
Met de ISO® 27001:2013, 9001:2015 en NEN 7510:2017 certificeringen, werkt Parley elke dag aan de veiligheid van de software
√
Parley integreert met verschillende soorten systemen. Of dit een zelfgebouwd systeem is of een all-in-one pakket