Spraaktechnologie vanzelfsprekend in klantcontact

Spraakherkenning geeft klanten de mogelijkheid om in eigen woorden een vraag te stellen. 90% van alle vragen kan met behulp van spraakherkenning goed worden geclassificeerd waardoor veel minder gesprekken opnieuw worden doorverbonden. Dit heeft een positieve invloed op klant- en werknemerstevredenheid. Routeren met spraakherkenning kan een tijdwinst van 20 tot 45 seconden per gesprek opleveren en het aantal doorrouteringen met 20 tot 50% verminderen.

Met de klantcontact oplossingen van Telecats is je organisatie optimaal bereikbaar, worden klanten geïdentificeerd en vragen geclassificeerd met behulp van spraakherkenning. Gesprekken worden afgehandeld via selfservice of gerouteerd naar de juiste medewerker die meteen ziet of de klant al eerder contact heeft gehad en waarover.

Spraaktechnologie vanzelfsprekend in klantcontact

Over Telecats

Telefonisch klantcontact blijft bestaan waarbij het essentieel is om geautomatiseerd de klant te identificeren, de vraag te inventariseren en relevante informatie mee te geven aan de medewerker die het gesprek krijgt. Spraakherkenning is daarbij onontbeerlijk. De grens tussen contact center en de rest van de organisatie vervaagt: klantcontact wordt steeds meer het domein van de hele organisatie.

Cloud

Waarom kiezen voor Telecats?

De voordelen op een rijtje

√
90% van alle vragen kan met behulp van spraakherkenning goed worden geclassificeerd waardoor veel minder gesprekken opnieuw worden doorverbonden.
√
Routeren met spraakherkenning en CTI kan een tijdwinst tot 45 seconden per gesprek opleveren.
√
Innovatieve oplossingen met bewezen ROI
√
Telecats is Marktleider in het toepassen van taal- en spraaktechnologie
√
Oplossingen te implementeren on-site, in de cloud of hybride