10
okt

KCC Congres

WERKEN VOLGENS DE BEDOELING VAN HET KCC | 10 oktober

Frontline Solutions op het KCC Congres 2024: Een Dag van Inspiratie en Innovatie

Datum: 10 oktober 2024
Tijd: 08.30 – 17.00 uur
Locatie: Spant! Bussum

Frontline Solutions is trots om aan te kondigen dat wij als sponsor en exposant aanwezig zullen zijn op de 14e editie van het KCC Congres. Dit congres, dat inmiddels is uitgegroeid tot het meest succesvolle en langstlopende evenement op het gebied van klantcontactcentra binnen de overheid en de woningcorporatiesector, biedt een unieke gelegenheid om kennis en ervaringen te delen met collega-professionals.

Thema: Werken volgens de bedoeling van het KCC

Het thema van dit jaar is ‘Werken volgens de bedoeling van het KCC: De brug slaan tussen beleid, burger en medewerker’. Dit thema benadrukt het belang van het KCC als het gezicht van de publieke dienstverlener en als startpunt voor nieuw beleid.

Na het succes van vorig jaar, waar de focus lag op de empowerment van KCC-medewerkers, gaat het dit jaar over het centraal stellen van de menselijke maat binnen het KCC. Dit betekent ruimte voor eigen interpretatie door KCC-medewerkers en het bieden van oplossingen die aansluiten bij de behoeften van de burger, zelfs als deze buiten de standaardprocedures vallen.

Belangrijke vraagstukken

De toenemende regelgeving en complexiteit, gecombineerd met de veeleisende maatschappij en de opkomst van technologie, maken het werk van KCC-medewerkers uitdagender dan ooit. Dit congres zal ingaan op hoe technologie kan worden ingezet om ruimte te maken voor “de menselijke maat”, zowel voor de burger als de medewerker.

We streven naar een balans tussen het handhaven van regels en het bieden van ruimte voor empathisch en oplossingsgericht handelen door KCC-medewerkers. Dit vereist een visie en daadkracht om het KCC zowel extern als intern op de kaart te zetten.

Wat te verwachten

Tijdens het KCC Congres delen deskundigen praktische tips en actuele praktijkvoorbeelden over hoe je deze balans kunt vinden en behouden. Het gaat niet alleen om hoe het zou moeten volgens de theorie, maar vooral om hoe het daadwerkelijk kan in de praktijk.

Hoe breng jij klantdenken in de praktijk bij jouw organisatie? Wat kunnen we leren van elkaar? Deze vragen staan centraal tijdens een dag vol informatie, inspiratie en kennisdeling. Het congres biedt aanknopingspunten voor een verbeterde dienstverlening en een optimale inzet van het KCC.

Ontmoet Frontline Solutions

Als sponsor en exposant nodigen we je uit om onze stand te bezoeken. Ontdek hoe onze innovatieve oplossingen jou kunnen ondersteunen bij het implementeren van klantgericht beleid en het optimaliseren van klantcontact. Onze experts staan klaar om je vragen te beantwoorden en je te inspireren.

Mis deze unieke gelegenheid niet om te leren, te netwerken en inspiratie op te doen voor een betere klantcontactervaring binnen jouw organisatie. Wij kijken ernaar uit je te ontmoeten op 10 oktober bij het Spant! in Bussum.

 

Meer informatie en aanmelden