18
okt

Kennissessie Genesys Cloud

Alles over migreren van PureConnect naar Genesys Cloud | 18 oktober

“Wat komt erbij kijken als je de huidige Genesys PureConnect telefonieomgeving naar Genesys Cloud gaat migreren?”

Die vraag krijgen we de laatste tijd vaak te horen en dat is logisch als je bedenkt dat de huidige PureConnect oplossing per 1 juli 2025 end of life is. Dat lijkt nog ver weg maar het is goed om daar nu al over na te denken. Om onze klanten daarbij te helpen organiseren we in oktober twee kennissessies om je te informeren over de voor- en mogelijke nadelen, de do’s en don’ts en wat er qua migratiewerkzaamheden bij komt kijken.

Om de kans dat je aanwezig kunt zijn zo groot mogelijk te maken, hebben we twee sessies gepland waar je uit kunt kiezen:

  • Vrijdag 14 oktober van 09.30 tot 12.30 uur. Wij zorgen voor lunchpakket.
  • Of dinsdag 18 oktober van 13.30 tot 17.00 uur. Wij zorgen voor een drankje.

De kennissessies vinden plaats op ons kantoor in Vianen en staan volledig in het teken van Genesys Cloud en de manier waarop wij als jullie business partner kunnen helpen bij de migratie. Denk aan een “Ask the expert sessie” waarin je al je vragen kan stellen aan Genesys over deze oplossing en de roadmap. Onze collega Maarten van de Pavoordt vertelt over de migratie van PureConnect naar Genesys Cloud aan de hand van best practices. Niels Saarloos verzorgt een interactieve demo zodat je zelf kan zien en ervaren hoe wij er met Genesys Cloud voor zorgen dat klantcontact werkt.

 

Inmiddels heeft deze kennissessie plaatsgevonden. Meer weten over migreren? Kijk op onze website.