Genesys Cloud nu beschikbaar op AWS Marketplace

3 maart 2020 |

Naarden, 2 maart 2020 — Genesys, wereldwijd leider in cloud customer experience en contact center oplossingen, kondigt aan dat Genesys Cloud nu beschikbaar is op AWS Marketplace, een digitale catalogus met duizenden softwareaanbiedingen van onafhankelijke software leveranciers. Door de catalogus kunnen organisaties eenvoudig software vinden, testen, kopen en toepassen die draait op Amazon Web Services (AWS). Dit geeft ondernemingen een aanvullende optie voor het aanschaffen van Genesys Cloud, een alles-in-één-oplossing en het wereldwijd leidende public cloud contact center platform.

Met de beschikbaarheid van Genesys Cloud in AWS Marketplace profiteren klanten van vereenvoudigde sourcing en contracten en geconsolideerde facturatie, wat uiteindelijk leidt tot kostenbesparingen. Met de nieuwe vermelding kunnen organisaties de inzet van Genesys Cloud gebruiken voor hun AWS Enterprise Discount Program (EDP).

“Onze klanten migreren steeds meer applicaties naar de cloud en zoeken naar extra keuzes, flexibiliteit en gemak van aanschaf en installatie,” zegt Dave McCann, vice president Migration, AWS Marketplace and Control Services van Amazon Web Services, Inc. “We heten Genesys Cloud, een SaaS-applicatie, van harte welkom op de AWS Marketplace. We kunnen onze klanten zo een aanvullende oplossing van een industry leader bieden voor het moderniseren van hun applicatie-portfolio en het transformeren van de customer experience.”

De beschikbaarheid van Genesys Cloud op de AWS Marketplace is de nieuwste ontwikkeling in de langdurige relatie van Genesys en AWS. Gehost op AWS is Genesys Cloud ontworpen voor organisaties voor het leveren van Experience as a Service™ zodat ze kunnen bouwen aan een meer verbonden, betekenisvolle klantrelatie over alle kanalen heen, waaronder spraak, text, webchat en social media. De continue innovatie en snelle release van nieuwe functionaliteit maakt Genesys Cloud makkelijk in gebruik, radicaal vereenvoudigd en snel. De API-first micoroservices-architectuur van Genesys Cloud biedt bedrijven een uitgebreide set features die eenvoudig op maat kan worden gemaakt en uitgebreid.

“Bedrijven staan sterk onder druk om consumenten hyper gepersonaliseerde ervaringen te bieden,” zegt Olivier Jouve, executive vice president and general manager van Genesys Cloud. “AWS Marketplace geeft de grootste organisaties een gestroomlijnd aankooptraject waarmee ze de kracht van Genesys Cloud kunnen inzetten om klanten voor het leven te binden met empathische maatwerk-ervaringen.”

Genesys Cloud is per direct beschikbaar op AWS Marketplace voor bedrijven met 500 of meer gebruikers. Bezoek de pagina van Genesys Cloud AWS Marketplace.

 

BRON: persberichten.com