Frontline Solutions wederom een van de snelst groeiende bedrijven van Nederland!

16 oktober 2024 | Frontline Solutions

Deze week kwam het geweldige nieuws dat Frontline Solutions voor de vierde keer de prestigieuze FD Gazelle award heeft gewonnen! Hiermee behoren we tot de snelst groeiende bedrijven van Nederland in de categorie middelgroot. Deze erkenning is een directe beloning voor de gezamenlijke inspanningen van ons team, onze partners en onze klanten. De FD Gazelle award, die we op 22 november in ontvangst mogen nemen, bevestigt onze stabiele groei en ons succes als innovatieve leverancier van totaaloplossingen voor klantcontact.

Hans Reuver, Directeur van Frontline Solutions, zegt hierover: “Dit is een bekroning op het harde werk van de afgelopen jaren. Onze klantgerichte manier van werken, gecombineerd met onze expertise in klantcontact, maakt het verschil. Deze award bevestigt dat we op het juiste pad zitten en de juiste keuzes maken, zowel voor onze klanten als voor onszelf. We werken met sterke partners samen, waardoor we als bedrijf continu kunnen groeien en innoveren.”

Frontline Solutions is trots om voor de vierde keer erkend te worden als een financieel gezonde organisatie waar klanten en medewerkers op kunnen bouwen. We kijken met vertrouwen naar de toekomst, vol nieuwe kansen en groei!

 

Onze klantgerichte manier van werken, gecombineerd met onze expertise in klantcontact, maakt het verschil