Een nieuwe vriendschap… Met het Rode Kruis

21 december 2020 | Frontline Solutions

“Vriendschap vergroot het geluk en vermindert ellende,
door onze vreugden te verdubbelen en ons verdriet te delen.”

Cicero

Mensen helpen. Bij noodsituaties in Nederland en bij rampen en conflicten wereldwijd. Met bijna 100 miljoen leden, vrijwilligers en supporters en 192 nationale organisaties is het Rode Kruis de grootste humanitaire organisatie in de wereld. Een organisatie die echt het verschil maakt.

Belangrijk
Eerder dit jaar hielden we onder onze medewerkers een uitgebreide enquête. Daarbij vroegen we wat we met elkaar belangrijk vinden als we een goed doel steunen. Met deze uitkomst werd een drietal hulporganisaties geselecteerd. Na diverse gesprekken met deze verschillende organisaties is uiteindelijk de keuze gevallen op het Rode Kruis.

En zo ontstond een nieuwe vriendschap: we kunnen ons nu Vriend van het Rode Kruis noemen. En daar zijn we trots op!

 

Het project op de Filipijnen is één van de mooie initiatieven die door de Vrienden wordt gesteund

Win-win

Met onze maandelijkse donatie steunen we de meest belangrijke projecten in binnen-en buitenland voor mensen in nood. En wat erg leuk is: als dank krijgen we als Frontline Solutions een snelcursus reanimatie of EHBO cadeau + een EHBO box voor op kantoor. Dus áls we volgend jaar weer op kantoor mogen zijn met elkaar, dan weten we zeker dat iedereen in goede handen is mocht er onverhoopt een calamiteit zijn.

 

Activiteiten voor het goede doel

Naast de donatie die maandelijks is, zijn er ook incidentele activiteiten waarbij we de opbrengst ten goede laten komen van het Rode Kruis. Bijvoorbeeld het geld dat we normaal aan relatiegeschenken besteden. Daarnaast hebben we aan onze klanten het jaarlijks terugkerende imago-onderzoek verstuurd. Voor ieder ingevulde vragenlijst doneren we ook weer een bedrag van € 25,00.

Samen voor een mooiere wereld. Wij gaan ervoor!

Wil je meer weten over de activiteiten van het Rode Kruis? Lees er meer over op de website