Verint Rising Star award gewonnen!

16 december 2020 | Frontline Solutions

Op de valreep van dit jaar, zijn wij de trotse winnaar van de ‘Verint Rising Star’ 2020 award. Deze prijs ontvingen we voor onze prestaties rondom Verint Monet Workforce Management.

De afgelopen jaren heeft Verint zo’n 30 nieuwe partners geworven in de regio EMEA waar ze mee samenwerken. Tijdens het Verint Partners Online evenement op 9 en 10 december werden alle awardwinnaars in diverse categorieën bekend gemaakt. En uit die 30 partners kwamen wij als winnaar uit de bus voor de categorie Rising Star.

Bekijk hier de LinkedIn post van Verint waarin de awardwinnaars worden aangekondigd.

 

Verint Monet workforce management oplossing

Veel contact centers werken nog steeds met Excel voor de personeelsplanning. Vanaf ongeveer 40 medewerkers komen de uitdagingen. Zéker als je als organisatie ook nog eens diverse contactkanalen gebruikt. Want hoe zorg je ervoor dat je de juiste mensen met de juiste kennis op het juiste moment met de klant in contact brengt?

Met Verint Monet heb je voor jouw contact center een betaalbare workforce management oplossing uit de cloud. Ideaal om je personele bezetting optimaal op orde te brengen, klanttevredenheid te verbeteren en tegelijkertijd kosten te verlagen.

Wil je meer weten over de voordelen van een workforce management oplossing voor jouw contact center? Lees dan ons blog ‘De beste stap na roosteren en plannen in Excel’.

lees-het-blog

Wij proosten tijdens onze online kerstborrel op deze mooie Verint rising star award!

proosten-verint-rising-star-award