Genesys Cloud CX Product Update Juli 2023

31 juli 2023 | Leon Driessen

Wij houden je graag op de hoogte van de laatste ontwikkelingen binnen Genesys Cloud CX die mogelijk interessant zijn voor organisaties die gebruik (gaan) maken van Genesys Cloud. Wil je deze update elke maand in je mailbox ontvangen, meld je dan aan voor onze mailinglijst. Hoewel de zomerperiode niet veel grote vernieuwingen met zich meebrengt, informeren wij je wel graag over een drietal highlights deze maand:

  • IVR Recordings uitzetten
  • Architect interface vernieuwd
  • Realtime interactie gegevens export

Heb je vragen over het gebruik van een van deze functies of heb je ondersteuning nodig, aarzel dan niet om contact op te nemen met je vaste contactpersoon bij Frontline Solutions. We staan altijd klaar om je te helpen. Geniet van de zomervakantie!

IVR Recording uit te zetten
Op dit moment is het mogelijk om de IVR-opname uit te schakelen in Genesys Cloud. Voorheen werd de volledige conversatie, inclusief wat een beller tijdens de IVR zegt, opgenomen. Nu is het mogelijk om dit specifieke deel van het gesprek niet meer op te nemen. Binnenkort wordt het ook mogelijk om dit te doen wanneer een beller in de wacht wordt gezet door een medewerker.
Hulp nodig met de inrichting? Neem contact op met de servicedesk!
Meer informatie over IVR Recording
Architect interface vernieuwd
Genesys heeft de interface van de Architect vernieuwd om deze een modernere uitstraling te geven en het werken hierin overzichtelijker te maken. Gebruikers hebben nu de mogelijkheid om eenvoudig tussen de oude en nieuwe interface te schakelen door middel van een toggle.
Klik hier voor meer informatie over Architect refresh
Real-time interactie gegevens export
Nu is het mogelijk om interactiegegevens in real-time te exporteren, zonder enige vertraging zoals voorheen. Je kunt nu zelfs gedurende de dag gegevens exporteren uit bijvoorbeeld het interactieprestatiescherm. Deze verbetering zorgt voor een snellere en efficiëntere manier om de benodigde gegevens te verkrijgen en te gebruiken.
Lees hier meer over real-time export