Het gemak van PureConnect uit de Cloud

Het hebben van een Cloud strategie is onmisbaar. Ook binnen de klantcontact branche. Vanuit onze missie, visie en strategie bewegen ook wij mee met de vraag vanuit de markt naar Cloud oplossingen en komen zo tegemoet aan de wensen van onze klanten.

CXCloud biedt alle voordelen van Cloud, alleen dan in je eigen Cloud omgeving en met dedicated resources, gebaseerd op PureConnect van Genesys. Vanuit de klantwens, situatie en mogelijke groei wordt rekening gehouden met de benodigde rekenkracht, geheugen en opslag. Met deze oplossing heb je de volledige controle over de allocatie van deze resources.

 

Het gemak van PureConnect uit de Cloud

Over CXCloud

Voor CXCloud werken wij samen met Harbers ICT. Deze full-service dienstverlener, o.a. op het gebied van webhosting, applicatiehosting, Security & Privacy, is verantwoordelijk voor het dagelijkse beheer, beveiliging en back-up van de CXCloud omgeving.

Cloud

Waarom kiezen voor CXCloud?

De voordelen op een rijtje

√
Lagere infrastructuurkosten Het aanschaffen, gebruiken en onderhouden van een infrastructuur op eigen locatie vereist aanzienlijke investeringen. En naarmate je bedrijf groeit kunnen de kosten van schaalvergroting snel oplopen. Door te kiezen voor je eigen private Cloud behoud je maximale controle, terwijl zowel kapitaalinvesteringen als bedrijfskosten beperkt blijven.
√
Zekerheid van gegevensopslag en certificering Host je CXCloud via ons, profiteer je van de extra zekerheid van de Europese gegevensbeschermingswetten. In combinatie met onze uitgebreide certificeringen biedt dat de gemoedsrust die je nodig hebt om je te kunnen richten op je bedrijf, niet op je data.
√
Maximale veiligheid en prestaties Met onze CXCloudoplossing beschik je altijd over gegarandeerde resources. Je gegevens zijn veilig en je krijgt de capaciteit die nodig is.
√
Gegarandeerde continuïteit CXCloud biedt een hoge mate van betrouwbaarheid en continuïteit en verlaagt het risico van latency, uitval en downtime. Dankzij gegarandeerde resources, volledige redundantie en de ondersteuning van ons deskundige team blijft je organisatie draaien en houd je je klanten tevreden.
√
High Availability High Availability (HA), oftewel een hoge mate van beschikbaarheid, heeft alles te maken met verwachtingen en vertrouwen. Wij zien HA niet alleen als de beschikbaarheid van ons hosting platform zelf, maar ook de beschikbaarheid als één van de parameters in het huidige systeem verandert.